Om Os

Bestil et tilbud -

40 29 40 56

Din Lokale Garant
For Godt Håndværk

Malerfirmaet Fornyelse har base i den lille by Nyrup mellem Kvistgård og Espergærde i Nordsjælland. For tiden arbejder jeg mest lokalt i Helsingør, Espergærde, Hørsholm, Ålsgårde, Kvistgård og Fredensborg, men jeg kører naturligvis over hele Nordsjælland og København.

Mit navn er Daniel Thomsen, jeg har altid haft en drøm om at blive malermester og drive min egen virksomhed. Efter forskellige jobs i flere forskellige Nordsjællandske malerfirmaer, tog jeg springet og startede Malerfirmaet Fornyelse.

Malerfirmaet Fornyelse er således en familieejet enkeltmandsvirksomhed og jeg har absolut ingen planer om at ændre dette. Jeg ønsker nemlig at holde skarpt fokus på kvalitet, faglighed, personlig betjening og solidt håndværk, som i de gode gamle dage. 

Hvis du har brug for et solidt malerfirma i Nordsjælland, så kontakt mig i dag. Jeg tilbyder alt indenfor malerarbejde, tapetsering, restaurering og små reparationer. Du er også altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler.

Hvis du vil vide mere og se hvad jeg går og arbejder med til dagligt, kan du også både finde og følge os på Facebook.

“Tak for godt og effektivt malerarbejde, jeg kan varmt anbefale Daniel.”
Sanne Junkuhn
5/5
“Daniel reddet lige vores dag, med hurtig udrykning og super malerarbejde! Tak og varme anbefalinger herfra.”
Bjørg C. Engelbrecht Dannevang
5/5

Få et uforpligtende tilbud fra din lokale malermester!