Natarbejde

Ring på

40 29 40 56

Jeg Maler Når Det Passer Dig!

Det passer sjældent ind i virksomhedernes travle hverdag at få malet når der er kunder i butikken, folk på kontoret eller produktionen er i fuldt sving.

Fleksibilitet er et nøgleord for mig, og jeg maler gerne når det passer dig bedst, f.eks. når du holder lukket. Så hvorfor ikke vente til aften eller nat og lade mig male, når det generer mindst?

Der pålægges et mindre tillæg for aften- og natarbejde alt efter tidspunkt, men det er helt sikker billigere end hvis du helt skulle lukke butikken.

Kontakt mig i dag, så finder vi en løsning der er tilpasset dine åbningstider.

Hvad Kunderne Siger Om Natarbejde

“DHI er en international virksomhed i vækst med knap 400 ansatte i Danmark.

Der er løbende mange kontorer og gangarealer i vores bygninger som skal males. Det er derfor en stor hjælp for os, at Malerfirmaet Fornyelse er fleksible og kan komme når vi lukker sidst på eftermiddagen og klare maleropgaverne.

Når vi møder igen om morgen, er der ryddeligt og klar til en ny dag.”
DHI
Tim Møller
Driftsleder, DHI
“I vores butik er der altid mange kunder, så det var fra min side en større bekymring, hvordan vi skulle male butiksarealerne, uden det var til gene for vore kunder. Det var selvfølgelig en mulighed at lukke butikken i en kort periode, med den selvfølge at vi ville svigte vore kunder og miste den daglige omsætning.

Her kom Malerfirmaet Fornyelse med et fantastisk og meget brugbart forslag: Når butikken lukker om aften, kommer han og maler natten igennem.

Dette har vi benyttet os af op til flere gange. Selvfølgelig er det dyrere med nattillæg. Men det er ingenting i forhold til at miste en dagsomsætning.”
EUROSPAR
Bjørg C. Engelbrecht Dannevang
Eurospar

Få et uforpligtende tilbud fra din lokale malermester!